Vi er nerder, og snakker oss langt inn i ulikt utstyr. Må ha, bør ha og kjekt å ha!

Og vi hører fra Morten som nettopp har gjort verdens hardeste triatlon Norseman! Helt alene (solo). Var han fornøyd med 12 timer?

Mikal og Morten har ikke bekreftet at de er nerder når det gjelder utstyr, men de vet i hvert fall en hel del om hva en bør ha. Og må ha. Og som er kjekt å ha! Begge er svært aktive med trening selv, og Mikal har også perspektiv på dette som trener både i klubb og på landslag. 

Vi varsler allerede nå om at tiden går fort når disse deltagerne i podcasten får snakke om utstyr. Over 2 timer… Men del den gjerne opp. Det skulle holde til minst to løpeturer, og sannsynligvis også en hel sykkeløkt for mange:) Du finner også en oversikt over innhold med tidspunkter nederst.

Vi advarer også mot en noe obskøn Mikal, og beklager at en merkevare som hans bror Gustav Iden er sponset av nevnes i forbindelse med et bilde av Mikal på instagram med teksten «Just a boy with his Giant toy…» 

Driver du med triatlon (eller bare sykkel/løp), kan du tenke deg å begynne med triatlon, eller bare synes det generelt er veldig kult med utstyr, så bør du høre på denne for å få med deg det som gjelder nå!Morten Hansen og Norseman solo: fra 1 min og 50 sek Generelt utstyr: fra 11 min og 0 sek Svømmeutstyr: fra 43 min og 18 sek Sykkel og sykkelutstyr: fra 1 time, 1 min og 18 sek Løpeutstyr; fra 1 time, 50 min og 30 sek

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.