«Triathlon rundt verden»

Det er seks måneder siden Tyske Jonas Deichman la ut på en utrolig tur: en triatlon rundt om i verden. Totalt vil han tilbakelegge en distanse på omtrent 120 fulldistanse triatlon. Deichmanns mål var å fullføre turen innen ti måneder, men på grunn av coronavirus vil det sannsynligvis ta litt lengre tid. Det er 181 dager siden han startet.

I første etappe av turen syklet Deichmann fra München (Tyskland) til Rijeka (Kroatia). Derfra svømte han 456 km langs kysten til Debrovnik i Sør-Kroatia. Etter å ha tilbrakt uker i kaldt vann, kjempet mot sterke strømmer, sa Deichmann at han gledet seg til å forlate vannet og hoppe på sykkelen sin.

Om han fremdeles liker å sykle, eller bestemmer seg for å bytte til en annen disiplin, er ikke klart, men basert på videoen nedenfor ser det ikke ut til at syklingen er mye lettere er svømmingen.

Ruten

Deichmann er for tiden et sted i Russland ut fra det vi kan se på kartet er ikke den ruten lik den han først hadde tenkt. Han vil holde seg til sykling til Shanghai. Der fra blir det båt til San Francisco. Så løpe på tvers av USA. «triathlon rundt verden». På Deichmann sin Instagram kan vi se han sykle i rundt om i Norge sist sommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.