Superstjernene Blu og Gustav Iden er klar til konkurranse

Intervju med verdens kanskje to beste triatleter, Kristian Blummenfelt og Gustav Iden. 

Gustav Iden ble verdensmester på distansen 70,3 (1900 m svøm, 90 km sykkel og 21 km løp) i Nice i 2019, og begge to har vært helt i toppen i verdensserien i triatlon (WTS) de siste sesongene sammen med Kasper Stornes.

Nå er første mål å konkurrere med flere gode løpere på en 10 000 meter på Fana stadion førstkommende onsdag. Blant annet stiller Marius Vedvik som de allerede har hatt noen kamper med på 5000 meter i år. I tillegg har vi hørt at Norges beste løper på lengre distanser, Sondre Nordstad Moen, også har signalisert han kommer.

Vi får her høre hvilke forventninger og planer guttene har for løpet, og hvordan de totalt trener siste uken før konkurransen. Slipper de noe opp? Trener de egentlig likt, eller gjør de noe forskjellig? (Hint, interessant nok så gjør de noe forskjellig) 

Vi får også høre noe om hvordan hierarkiet egentlig er blant guttene på triatlonlandslaget, og ikke minst drar Kristian opp noen sinnsykt gode vitser helt avslutningsvis. Den biten med vitsene satt såpass godt at det vurderes om en slik spalte med morsomheter eller vitser bør være med også i fremtidige episoder… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.