SLT Arena Games er tilbake i 2021

Etter stor suksess i 2020 er nå Super League Triathlon Arena Games nå tilbake med konkurranser i London 27. mars og Rotterdam 18. april. Til konkurransen i London er de britiske triatletene Jonathan Brownlee, Georgia Taylor-Brown og Alex Yee allerede bekreftet, og flere utøvere vil bli bekreftet i løpet av de kommende ukene. Det er per dags dato ikke kjent om noen norsk utøvere kommer til å delta i London eller Rotterdam.

I Arena Games løpes det på tredemøller uten motor.
Bilde: ©Super League Triathlon

Det eksplosive og spennende konkurranseformatet som i fjor revolusjonerte internasjonal triatlon er et innendørs triatlon der utøverne svømmer i basseng, sykler på rulle og løper på tredemølle. På svømmingen følger seerne utøverne live i bassenget, mens konkurransen på sykling og løping flges i den virtuelle verdenen i Zwift. Arena Games består av tre konkurranser som gjennomføres kort tid etter hverandre. Det er vinneren sammenlagt av de tre konkurransene som vinner SLT Arena Games.

I den første utgaven av SLT Arena Games i Rotterdam i 2020 ble det svært tett på herresiden der Justus Nieschlag fra Tyskland tok seieren like fremfor Vasco Vilaca fra Portugal og fem ganger verdensmester Javier Gomez fra Spania. På kvinnesiden dominerte Jessica Learmonth fra Storbritannia løpet og tok seieren fremfor Rachel Klamer fra Nederland og Valerie Barthelemy fra Belgia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.