Nytt design på treningstøyet til landslaget

De som ivrig følger landslaget i sosiale medier har nok bitt seg merke i at vi fikk se en liten sniktitt fra oppakning av nytt tøy. Endelig har det kommet flere bilder av det nye designet på tøyet til landslaget!

Gustav Iden har slengt seg rundt med kameralinsen og fotografert Stine Dale, Solveig Natvig Løvseth og Lotte Miller i de nye flotte fargene. Nytt av året er et skifte av den kongeblå hovedfargen til en mørkere marineblå med tydeligere fremheving av fargene i flagget. Ryktet tilsier at konkurransedraktene til OL i Tokyo kun er noen få uker unna. Dermed blir det spennende å se hva det endelige valget falt på her, men så langt vet vi at det er en egen modell som Trimtex har utviklet sammen med landslaget for å sikre optimale forhold for aerodynamikk og varme. Tidligere har Gustav og Kristian gitt en liten sniktitt av noen relativt godt «varmetilpassede»-drakter på Instagram.

Landslaget går så langt de kan for å møte varmen i Tokyo på best mulig måte. Bildet er hentet fra Gustav Idens personlige Instagramkonto. Foto: Olav Aleksander Bu

Det blir spennende å se hva mer som kommer, men så langt synes vi i Skiftesonen.no at det vi har sett så langt er en stor forbedring fra tidligere utgaver og løfter virkelig frem Norge! Vi ønsker alle gutter, jenter, menn og kvinner på landslaget lykke til videre og følger spent med på alt som kommer i tiden fremover.

Se alle bildene av Stine Dale, Solveig Natvig Løvseth og Lotte Miller i de nye fargene! Foto: Gustav Iden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.