I Skiftesonen med norgesmester Endre Espedal

Og litt fra sportssjef Arild Tveiten om VM og NM og landslaget

Vi hører Arild Tveiten forteller om landslaget og teamet rundt laget, og dramaet i VM med våtdrakten til Casper Stornes og en blodig sportsjef.

Han forteller også om mulighetene for å kvalifisere et mix-lag til stafett i OL, og også hvor forelsket dagens andre gjest Endre Espedal virker å være i kjæresten som bor i Bergen.

Vi blir altså også kjent med dobbelt norgesmester i 2020 (sprint og olympisk) Endre Espedal.

Hvordan kom han inn i triatlon? Hva har han gjort og hvor god tror han at han kan bli? Kan han ta det neste nivået, og hvorfor har han eventuelt ikke allerede tatt dette?

Han gir også veldig gode tips til både unge som vil satse, og etablerte voksne som vil bli bedre. De bør du altså få med deg uavhengig av alder!

Podcaster og trener Mikal Iden kjørte også NM olympisk og kom inn til en tredjeplass. Han forteller om konkurransen i Stavanger, samt også hva som skjedde med landslagets Gustav Iden, Kristian Blummenfelt, Casper Stornes og Vetle Bergslien Thorn under verdenscupløpet i Karlovy Vary samme dag.

Og ikke minst, Mikal forteller om en imponerende norsk seier av Jon Sæverås Breivold, som i helgen vant Ironman Tallin på 8 timer og 27 min. Den tidligere syklisten vant altså sin første triatlonkonkurranse noensinne. Og da en full ironmandistanse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.