I Skiftesonen med Julie Aspesletten og Kristian Rød

Nå har Skiftesonen triatlonpodden så smått også begynt å formidle fine kjærlighetshistorier.

Det vil si, så lenge det grunnleggende fortsatt er triatlon, så er det veldig kjekt å bli bedre kjent med et kjærestepar som begge to presterer helt opp mot norgestoppen i triatlon.

Det vil si, så lenge det grunnleggende fortsatt er triatlon, så er det veldig kjekt å bli bedre kjent med et kjærestepar som begge to presterer helt opp mot norgestoppen i triatlon.

Vi vet at det også har oppstått søt musikk blant andre par som er aktive innen triatlon, så vi ser ikke bort fra at det blir aktuelt å bli kjent med enda flere par. Som vi hørte fra Julie ohg Kristian er det veldig mye fint med å være et kjærestepar som driver på med det samme. Tenk at en både kan ha noe å snakke om, og ikke minst ha anledning til også å være en god del sammen!

Hør gjerne hele episoden på den plattformen du foretrekker å høre podcast. Her er en link til Spotify hvor du kan høre episoden:

Håper du liker like godt som oss å bli bedre kjent med Julie og Kristian

Semiproffer

Både Julie og Kristian kan omtrent kalles semiproffe. Det er som Kristian sier, at den ene jobben betaler for den andre. Og det er ikke i triatlon han tjener pengene selv om han kjører i proffklassen. Likevel er dagene lagt opp slik at de «gir gass», først trening, så mat, arbeid og så mer trening. Og slik går nå dagene. Julie er utdannet og jobber fullt som fysioterapeut.

I annerledesåret 2020 hadde paret flere planer. Allerede i februar var de i Dubai for å kjøre en halvdistanse. Dette var Julie sin debut på distansen. Planen var at Kristian skulle stå og ta i mot henne da hun kom i mål. Det gjorde han ikke. Sykkelen hans var borte fra skiftesonen, men skoene hans og en gel lå igjen. Hvor kunne han være. Han var heller ikke på hotellrommet da hun kom der. Hun håpet i det lengste bare at han hadde punktert og var forbannet og var gått direkte på rommet.

Han hadde nemlig falt på sykkel. Knekt kragebein, og kjørt til et sykehus han ikke visste hvor var. Og arrangøren visste heller ikke hvor han var… Og det skulle gå noen timer før Julie hørte fra han og fikk vite hva som hadde skjedd.

Julie Aspesletten i Dubai

Videre i året fikk Julie stilt opp i det meste som ble arrangert. Hun vant Halv-Fet triatlon, hun vant NM langdistanse (Coastman), kom på 4.plass i sprint helgen etter på Hove, og fikk 2. plass på NM olympisk distanse i Stavanger triatlon enda en uke etter dette. Der ble hun kun slått av landslagsutøver Solveig Løvseth. Og det med ca 6 minutt, hvor omtrent 5 av disse ble tapt under svøm. Mange solide prestasjoner der altså.

Julie Aspesletten, med Kristian Rød som support under Halv-Fet

Fremtiden

Som nevnt gir begge to gass med masse trening om dagen. De har tenkt å holde på i flere år, og de forteller om noen ganske heftige ønsker. Eller drømmer. Julie synes det har vært så mye snakk om rekorder og hva guttene har gjort. Hun vil nå gjerne oppleve å «eie» norgesrekorden i 70,3 for en stund. Om det kun er for kort tid gjør ikke noe, men det hadde vært kjekt å sett navnet sitt bak rekorden forteller hun. Og så er hun fullt klar over at når de yngre jentene som nå er på landslaget begynner å kjøre halvdistanse så vil den eventuelle rekorden ganske sikkert raskt tas.

Hør hele episoden og bli enda bedre kjent med dette paret. De forteller også at de begge har trenere (coacher) som følger de opp, og hvorfor de bruker dette. Det kan nok være interessant for flere å gjøre seg opp meninger om behovet for egen trener.

De gir også masse fin motivasjon til å få pleie kjærligheten ved at de får være så mye sammen og gjøre det de liker å gjøre. Både treningstimer og reiser. Det bør kunne gi de fleste av oss gode grunner til å eventuelt lokke vår bedre halvdel med inn i den fine triatlonhobbyen!

Skiftesonen ønsker dere masse lykke til i det videre!

Julie og Kristian på Dalsnibba

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.