I Skiftesonen med Jon S Breivold – Askeladden som nettopp vant Ironman Tallin og neste gang vil vinne Norseman!

Jon Sæverås Breivold, 25 år, som like gjerne debuterte med en full Ironman da han først skulle gjøre triatlon. Og som da vant på tiden 8.27.44!

Hvordan er det mulig? Vi blir kjent med Jon, og hører han har vært en aktiv syklist og hører om resultater og historier fra sykkelkarrieren.

For eksempel en fransk lagkamerat som «bløffet» og snakket de med på et internasjonalt, større ritt. Han måtte si at den store bussen deres hadde fått motorstopp på Mallorca da de selv kom i noen leiebiler… 😊

Vi hører i detalj om løpet (Ironman) i Tallin der Askeladden Jon startet helt bakerst, omtrent 24 minutter bak de forreste. Han kom ikke først i mål, men vant rittet! Hvordan tror han førstemann i løypa følte det, som hadde hatt motorsyklisten med «leader men» ved sin side hele løpet…

Han håper også på plass i Norseman 2021, og ambisjonen er helt klart å vinne! For et startfelt vi kan drømme om neste år!

Jon forteller hvordan han trener og tenker rundt trening. Kan det være noe for flere å hente tips. Stikkord er lystbetont trening!

Hvordan vil styrkeforholdet mellom Jon Breivold og podcastens Morten Hansen være i Norseman? Det at Morten blant annet prioriterte kakefest og glemte ut innspilling av podcast da intro skulle lages, gjør at Mikal Iden tror at det kan bli en lang og tung vei for Morten å gå…

Og Hans Christian Tungesvik planlegger å sette norsk rekord på 200 km sykkel på søndag. Hvordan tror Mikal at dette kommer til å gå?

God lytting!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.