I Skiftesonen med Hans Christian Tungesvik

Profesjonell triatlet, norgesrekordholder og verdensmester

Hans Christian Tungesvik forteller hvordan han startet med triatlon, og hvordan han kom seg til Kona, Hawaii og til slutt også ble verdensmester i ekstremtriatlon noen sekunder (!) foran Allan Hovda.

Allan Hovda fortalte i episode 11 hvordan det var å bli passert noen meter før målstreken etter nesten 10 timer. Her forteller Hans Christian følelsen av å passere noen meter før målstreken etter nesten 10 timer!

Han forteller mer om seieren på Kona Hawaii (age group), og drømmen om å kvalifisere seg til Kona som proff.

Videre hører vi om opplevelsen og tider og verdier da Hans Christian tok norgesrekorden i 200 km sykkel på sensommeren. Det var mer arbeid enn han hadde trodd!

HC har også mange meninger og tanker omkring trening som han deler med oss. Både tips om alt fra rulletrening og mølleøkter, til hvordan og hvorfor du skal prioritere dine svakeste disipliner og hvordan en kan tenke og jobbe for å redusere sjansene for skader.

Og til sist; Hans Christian utfordrer Kristian Blummenfelt til å ha podcastens beste (?!) vits eller historie. Kristian har benyttet to anledninger til å fortelle vitser. Klarer HC å vippe Kristian av tronen? Og klarer eventuelt Kristian å slå tilbake i en senere episode?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.