I Skiftesonen med coach Mette Pettersen Moe

Forsidefoto: Fra Mette sin private Facebook

En sjelden variant av en episode. Både «I Skiftesonen med» og et nytt tema: «Coaching med». Om å bruke, og å bli kjent med ulike coacher (trenere). 

Vi har i starten en del som er en «I Skiftesonen med Mette Pettersen Moe», vinner av Norseman 2018 med soleklar ny bestetid (rekord med 50 minutt).

Neste del er det nye temaet som vi ønsker å komme innpå i flere episoder fremover, nemlig å bli kjent med ulike personer som arbeider som coach innen triatlon. Hva er deres treningsfilosofi? Hvordan arbeider de som coach? Hvilke typer utøvere har de? Hva kan en coach hjelpe en utøver med? Hvorfor bør en ha coach? Hva kan det koste å ha coach? Og masse mer.

For Mette sin del startet hun sent med triatlon, men har kjørt ITU internasjonalt i olympisk distanse, og som proff med har hun gjort 70,3 og fulldistanse.Hun har arbeidet med trening i treningsbransjen siden 1993, og startet i 2013 opp som coach på heltid. Utvikling og balanse (mellom trening og hverdagslivet) hører vi Mette fortelle er viktige begreper i hennes treningsfilosofi.

Hør episoden, og gjør deg opp en mening om du tror hun kan vinne kvinneklassen i Norseman i 2022, nærmere 50 år gammel! (Lurer på om det ikke sportssjef Arild Tveiten også utfordres til å være med på samme Norseman… og Mikal Iden)?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.