I Skiftesonen med Allan Hovda

Vi blir enda bedre kjent med en av Norges aller beste langdistansetriatleter, Allan Hovda.

Hør hele, for i siste del gir han oss mange tips for hvordan sykle mye fortere uten at du trenger trene mye mer! Stikkord er aero, men også flere ting som er gratis, samt enda noen flere som koster en liten eller rimelig penge.

Vi hører altså mannen som startet med triatlon i voksen alder (23), uten å ha noen som helst bakgrunn fra idrett. Han bare meldte seg på Norseman etter å ha sett en video og snakket med en kollega, så da var det bare til å trene da …

Nå har han vunnet Norseman 3 ganger og har to andreplasser og en tredje. Han forteller og beskriver hvordan det var å bli slått på målstreken (bokstavelig talt) i 2019 av Hans Christian Tungesvik med noen få sekund etter verdens hardeste triatlon!

Morten Hansen gjorde nettopp Norseman solo, helgen etter Allan gjorde det samme, som forberedelse til neste års Norseman. Nå får Morten spørre om hva han vil for å lære noe av Allan

Allan har gjeldende norgesrekord på full Ironman på 8 timer, 13 minutt og 20 sekund, satt i 2019. Han tok den tilbake fra vår egen deltager i podcasten, Mikal Iden, som hadde den på 8.19.54 satt i april 2019.

Hva skjer nå? Vil Allan Hovda eller Mikal Iden forsøke å bli den første i Norge under 8 timer på full distanse?

I innledningen hører vi siste nytt fra hvordan de planlegger å gjennomføre sesongens første WTS-løp (World Triathlon Series) i Hamburg, hvor våre tre beste utøvere på landslaget (Kristian Blummenfelt, Gustav Iden og Kasper Stornes) etter planen skal delta.

Vi hører også Mikal fortelle at Åsane tri og Coastman fortsatt er på terminlisten, og snakke om hvem som kan være mulige vinnere i disse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.