Hvor gode er de største profilene i triatlon egentlig?

Både internasjonale og norske!

Vi går gjennom bakgrunnen og resultater til mange av de beste triatletene i dag. Dere får høre om resultater de har gjort i de enkelte idrettsgrenene;  hvor gode er de egentlig å svømme? Eller sykle? Eller løpe?

På denne måten blir vi i kjent med mange av de internasjonale profilene. Som igjen gjør det enda kjekkere å følge med videre i dette sirkuset.

Denne delen starter etter ca 14 minutt og 23 sekunder. Før det hører vi fra Morten Hansen som har deltatt på NM i terrengløp. Vi får intervjuer med flere av triatletene som deltok, og vi hører at flere av de mest profilerte triatletene vi har i dag tidligere også har gjort det godt i NM i terrengløp.

I de ulike intervjuene får vi høre fra Sara Magndal, Cedrik Bakke Christoffersen, Sebastian Wernersen, Morten Hansen og Casper Stornes, samt også Jonathan Vedvik som mer utelukkende er en løper. Vi klapper også for Cedrik som som får kjørt seg og prøvd seg som intervjuer og reporter i intervjuene med både Sara, Morten og Sebastian.

Og vi avslører i episoden at vi allerede har spilt inn et veldig kjekt og langt intervju som kommer som egen episode neste gang, nemlig I Skiftesonen med Hans Christian Tungesvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.