Allan Hovda om hvordan du svømmer ute hele året.

I denne episoden av Skiftesonen – triatlonpodden får du høre Allan Hovda fortelle hvordan han har løst dette med hvordan en veldig fint kan svømme utendørs hele året. En trenger heller ikke masse dyrt spesialutstyr, men en må være litt smart og en må selvsagt noen «spesialting». Men ikke mer spesielt enn at de aller meste av kroppen bør være dekket. Dermed er det å dekke hals/hode/panne viktig, og selvsagt føtter og hender.

Hvodan Allan fant ut at dette burde gå fint, hvordan han gikk frem og hans erfaringer får du med deg i intervjuet med Allan ca. 1:11 ut i episoden (varer 19 min).

Hvordan tror vi triatlonsesongen blir, både i Norge og internasjonalt?

Om du hører hele episoden hører du også noe om hvordan forberedelsene til landslaget går og hva de planlegger for, og om interessante nyansettelser i triatlonforbundet med trener og markedssjef.

I og med at det tidligere i en podcast har blitt mye diskutert hva en må tenke på og vurdere når en skal kjøpe seg ny sykkel blir det i aktuell episoden også avslørt hvilken sykkel som ble valgt til sesongen, og hvorfor. Uten at han tror han blir like rask som Chris Froome eller Carl Fredrik Hagen av den grunn…

Photo: Nikita Solenov

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.